lady E

Alla inlägg den 7 april 2015

Av evelyn dahl - 7 april 2015 06:58

Ja mamma har inte ringt min läkare... Och om jag har smärtor imorgon har jag legat 1 vecka och 1 dag med mag smärtor!! Varför jag äter mina 2 omprazol dagligen om jag inte spyr hella dagen och jag stressar inte med något men ändå får jag kramper och hemska smärtor i magen..

Av evelyn dahl - 7 april 2015 06:54

Satt och kollade en youtuber som spelade ett spel och så var det en som sa detta och jag bara Fuck min bardom förstörd.. Men också kanske det stämmer!

Av evelyn dahl - 7 april 2015 06:52

En av mina favorit karaktärer ifrån star wars tyvärr vet många vad som händer honom.. Men idag satt jag och tyckte jag kände igen rösten jupp samma karaktär som spelar i taken och The gray blev bara wtf!!
Kännde mig rätt så dum men men jag såg inte taken eller The gray för en början av 2014 och star wars såg jag redan när jag var 6 år. Älskar rösten av Liam neeson den är så underbar och annorlunda sen så är han ju från Irland och de har ju sitt söta sätt i utan av saker :') han är mest känd för ett telefon samtal i taken som går: "I don't know who you are. I don't know what you want. If you are looking for ransom I can tell you I don't have money, but what I do have are a very particular set of skills. Skills I have acquired over a very long career. Skills that make me a nightmare for people like you. If you let my daughter go now that'll be the end of it. I will not look for you, I will not pursue you, but if you don't, I will look for you, I will find you and I will kill you."
Det låter så häftigt! *,*
Många kallat mig galen för alla bara åh britter pratar så vackert och italienska det dör man ju av och glöm inte franska åh... Men jag är mer åh japanska är så sött och irländska är så härligt och glöm inte den underbara dialekten de har i Skottland och deras skägg, säckpipa och kilt riktiga män det xD
De är något med dialekterna som jag gillar bara ^^ visst brittiska har allt sitt fina i det med men den är på min nr 5 :P

Av evelyn dahl - 7 april 2015 03:58

Ja allt är bra med henne kan jag lova men jag själv har fortfarande smärtor. Och blöder en hel den näsblod så varit svårt att arbeta henne som jag vill.. Hon är allt pigg och ser fin ut i kroppen inte förlorat några muskler direkt men hon får ju bara tyvärr 2 promenader om dagen nu då jag inte orkar gå med dessa smärtor.. Hade planen att ta kira till paddtjärn och fota henne samt vid ett litet ställe jag älskar att klättra på våren
Och hösten för att risken på huggorm är liten tidigt på våren och sent på hösten. Ellinore och jag kollade området och allt verkade bra men sedan började kira löpa och nu blev jag sjuk.. Så inget har hänt en.. Men håller tummarna på att bli bättre..
Fick frågan om häst.. Pappa, mamma och jag har bestämt att tills jag mår bättre alltså inte har mag smärtor och gått upp mer i vikt samt fått muskler ska vi kolla om jag kan rida några gånger hos en kompis till pappa. Samt ska jag föröka ta mig till Julia för hon ville att jag skulle hälsa på. Fota henne och limerick så så får jag ju ta en liten ridtur där med. Men det är framtid och här hos mig brukar mina planer gå åt fel håll.. Men men en dag intaget får det bli.

Av evelyn dahl - 7 april 2015 03:48

Älskar denna serie för ja kolla bara vad vackert ritad den är *,*
Handlar om en tjej som heter ran och hennes familj :3 ran och hennes mor är häxor hennes storebror är varg och hennes pappa rn kråka eller korp kan man säga :3
Ran har ett par magiska skor som gör att hon ser ut att vara vuxen. Allt i serien är väldigt vackert det finns mycket att se på och vissa delar av serien är lite synliga kan man säga..
Men men tycker den har bra handling och igen otroligt vackert ritad :)

Presentation


hej :D
mitt namn är Evelyn Dahl
här skriver jag om mitt liv och min vardag c:
som består av fotografering och min hund kira samt min katt fländörs.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28 29 30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards