lady E

Direktlänk till inlägg 27 augusti 2015

Sjukhuset!

Av evelyn dahl - 27 augusti 2015 02:34

ja idag skulle jag träffa min mag läkare jag haft sedan jag var 14 år. Nu när jag är 18 ska jag få ny läkare för han håller på med barn och ungdom! Vi fick åka ner någon timme innan för mamma hade hittat ett pappret om att jag skulle till labbet och lämna blod. Satt där i panik och tryckte naglarna i min arm som inte nålen skulle i. Hade panik för alla människor där inne och närvös över vad min läkare skulle säga.. När det väll var min tur så stämde inte pappret vi fått med daton. De proverna jag skulle ta hade jag redan tagit! Och i fucking januari också! Det är så många månader efter hur kunnde de inte se att jag redan lämnat in blod för att se om det var just det som var fel på mig!?
Slutade med att vi fick gå upp prata med en ny läkare som skulle veta mer men tror ni det nepp de visste inte heller vad för prover jag skulle ta.. Blev att sitta i typ 1 timme och vänta på att träffa min magläkare.. När det väll var dags så gick allt bra jag var ungefär 173 cm lång och vägde nu 50.3 så gått ner 1 kg tyvärr..
Han vissade ett papper och sa att han inte alls var orolig öve rmin vikt! För han hade ju information från skolsköterskorna och under den tiden jag gått hos honom och jag har alltid varit lång för min ålder men också underviktig sedan jag var 6 år. Vet att jag var det innan man jag började skola när jag var 6 år så då började vikt och längd kollad varje år!
Vi pratade om
Min mage och hur jag mådde och han sa att jag var mer glad.. När jag först kom ditt satt jag tyst gömde mina armar och ofta spydde. Hade kraxiga smätor och var ofta inne för prover. Nu hade jag inte träffat honom jag vågade prata och mina armar var frame och inga sår över armarna.
Vi pratas mycket om maria och hur mycket jag mår bättre att träffa henne!
Och sedan sa han att det där med dietisten var inget att bråka om så efter jag träffar henne i september ska vi ta en pause så jag kan släppa det att jag inte går up.
Och bråket att hon säger en sak och han en annan och jag vet inte vem som har rätt.. Sedan kom hobbit och skola in jag förklarade att skolan klarar jag inte av går jag ditt kommer jag att må så dåligt att mina armar kommer ha sår igen..
Hobbis var bättre berättad dom fotograferingen och sedan sa jag att jag nu letar häst att hålla på med. Han tyckte det var en bra avkoppling för mig! Jag kommer ut och gör något jag gillar. Sedan kom ju problemet med pengar och att jag inte hittat. Men han höll tummarna för att jag ska hitta en häst jag kan hålla på med!
:)
Mamma bad honom skriva ut omprazol och sedan ta ett prov på mig. Mamma hade canser i en kropps del som förbränner mat! Därför var hon under viktig så hon var orolig att jag har samma problem. Så blev att ta prover innan jag fick mat och åka hem till min säng. Var helt slut min kropp skakade och funkade inte som jag ville. La mig i sängen och somnade typ på än gång. Vilket var så skönt bara släppa allt!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av evelyn dahl - 25 mars 2017 01:28

Omg har jag varit lat idag och nästan sov bort halva dagen xD Okej Det var en hel del jobb för mig under trosdagen och en del av jobben var inte de lättaste att göra och ibland var den jag var med inte samarbetsvillig.. alla funkar inte men tur var ...

Av evelyn dahl - 23 mars 2017 02:27


Då jag är dålig på att ta kort med mobilen nu för tiden får katterna stå för bilderna! Mötet gick bra idag trodde inte det skulle gå så fort eller så bra som det gjorde. Tyvärr var inte försökrings kassan med och Julia hade visst åkt på något aku...

Av evelyn dahl - 20 mars 2017 13:10


Fländörs får stå för bilden XP Ja. Jag är nu rätt frisk och varit ute lite här under helgen! Sett klart på alla 6 säsonger av Fresh Prince of Bel air och slutet var allt super bra gjort! Under lördagen var ju min Tremänning och pappas kusin här! ...

Av evelyn dahl - 20 mars 2017 12:54


Under lördagen då pappas kusin var här så märkte vi att mimmis öra hade läkt! Blev en shock då bölden var helt borta och vi har bara sett den krympa osv. Dock hade hon fått problem med det andra örat. Bilder på då örat var dåligt ligger på min dator ...

Av evelyn dahl - 13 mars 2017 14:08

Ja det var allt ett tag sedan.. Händer inte super mycket i mitt liv. Har faktiskt börjat gå promenader nu för vädret har varit så bra och inte super kallt. Kira har fått lite extra träning med längre promenader och fått spåra lite. Fländörs är öv...

Presentation


hej :D
mitt namn är Evelyn Dahl
här skriver jag om mitt liv och min vardag c:
som består av fotografering och min hund kira samt min katt fländörs.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards