lady E

Alla inlägg under december 2015

Av evelyn dahl - 15 december 2015 01:02

idag tappade jag det.. Stod i hallen kollade mig i spegeln och tårarna började rinna.. Smärtan i bröstet kom och alla känslor som byggt upp inom mig som jag hållit inom mig så länge..
Ångesten, paniken och rädslan växte inom mig..
Satt på golvet och bara grät skrek som ett litet barn.. Rösterna i huvudet som jag trodde var borta kom igen..
Slog händerna i golvet bet mig i läppen.. Det gjorde så ont.. Hade svårt att andas kunnde inte tänka klart allt var så mörkt..
Var så glad att jag hade kira vid mig.. Som gjorde allt för att få mig gladare hon lät mig hålla om henne och gråta ut.. Hon bara satte sig vid mina knän vissade att hon var där för mig fick hennes kalla nos på kinden och hon tröstade mig.. Tog hand om tårarna och vissade att det var okej att gråta att släppa ut mina känslor.. Att jag var dum att bygga upp som inom mig.. Jag satt där och höll om henne och det gick ungefär 1 timme innan jag kungar mig och slutade krama henne.. Jag var så glad att hon kom till mig hon bara satte sig och visade att hon var där att jag fick krama henne och gråta ut. Allt bara försvann rösterna, smärtan, paniken.. hörde bara hennes hjärta slåg och mina egna andetag.. Hade henne i mitt knä mesta delen av kvällen hon ville inte lämna min sida och det ville inte jag heller..
Ville ha henne så nära mig mig som möligt!<3
Hon hade fått mig att må bättre fått mig reda att kämpa vidare och fortsätta le<3

Av evelyn dahl - 13 december 2015 03:32

( sorry för stavfel och annat i inlägget)

låg i sängen ett bra tag innan jag klev upp och såg vädret ute. Kira började springa runt mina ben och ut var det!
Idag fick hon ha sin blåa sele för hittade inte den svarta ^^'
Hon gick och trampad emedan jag klädde på mig och fixade med mig allt som skulle med. Pappa följde med upp och kastade boll med henne! Fick lite filmer och så var solen frame och jag njöt visst det var kallt men ändå sol! Inge vind inge regn nästan inga moln utan sol och lite kyla!
Hon var så glad och vi kastad och hon fick springa tills hon själv visade genom att lägga sig ner att nu var det bra! Satt där uppe ett tag innan Lasse kom till oss och vi gick neråt! Blev en pratstund med honom och han bråkade lite med mig och så fick jag min hjälm! Den var äntligen lagad! :D
Dock luktade det rök av den men det går nog bort med tiden hoppas jag.
Blev att äta i vardagsrumet och se lite på wlaking dead äntligen! Då Lasse åkt la man sig i sägen och såg få avsnitt av Tokyo ghoul och då man också åt en chokladboll :)
Till kvällen stängde jag in mig och läste manga tills jag såg vad klockan var hehe ett antal kapitlet och någon timme jag hade läst! ^^'
Och idag lyckades jag också klippa kiras kor! Och var stolt över henne då hon inte ens bråkade med mig som hon brukar för hon är så rädd om sina tassar. Utan idag låg hon stilla medan jag klippte och fick mycket godis och beröm efter det! :)
Sedan fick fländörs sin julklapp jag bad Lasse fixa! :)

Av evelyn dahl - 13 december 2015 03:20

Under kvälls promenaden såg vi dessa stora hovavtryck i skogen ovanför oss. Mina fötter var inte så mycket längre en hovarna och jag har 49/51 i storlek på skor (beroende på märke och var de köps!)
Hovarna gick med vägen upp i skogen men aldrig tillbacka man såg en lång linje med hovavtryck tills vi kom mot damen då de bara förvan. Pappa hade varit ute och jobbat med bilarna men inte hört eller sett någon häst jag var ute med kira ett bra tag och kastade boll med henne och inte såg något heller. Lasse var allt imponerad över hur stora hovarna var! Pappa och han försökte diskutera vad för hästras det var och pappa sa att det är större en en nordsvensk. Han ägde ett nordsvenska sto som gjorde det hon ville och ingen kunnde säga eller göra något åt henne! Sett bilder på henne och hon var allt vacker! Älskar att höra historierna om då de åkte släde efter henne eller då de red inne på gården eller under somrarna då de badade med henne! :)
Man ser glädjen i hans ansikte då han pratar om henne och han saknar henne nog grymt mycket eftersom han arbetade något otrolig med henne och vad man ser hade de ett grymt starkt brand! Vill också bygga upp ett så strakt band! Vill också kämpa för att nå mina mål kämpa igenom min rädsla och bli en bättre ryttare för mig själv! Skita i vad andra säger utan göra det som är kul för både mig och hästen! :)

Av evelyn dahl - 12 december 2015 04:18

( sorry för stavfel och annat i inlägget)


kira fick gå på en extra promenad idag efter jag vaknat och huvudet inte känndes tungt!
Vaknade vid 12.59 och låg i sägen en stund innan jag gick upp för att ta mat reste mig nog för fort och ramlad emot väggen på golvet. Kira kom springandes och kollade mig och sa att jag var okej för blåmärken har ju ingen dött av! Efter jag ätit så var det ut ville inte vara hemma för ett anntal anledningar! Och vädret var rätt okej inge rengn inga vindar uren bara moln och lite kyla! Fixade reflekser och la dom i min väska samt med vatten och godis till kira! Blev lite träning på Gärdet och bus leriga skor och byxor hade man allt jupp! Kira gick fint och brydde sig inte om folk som gick förbi eller bilarna! Dock hoppade hon till då några hästar bråkade för det small rätt bra! Gick till första hagen vid bondgården innan jag vände och gick hemåt! Blev en paus igen med bus och träning på Gärdet då med för att arbeta henne lite och hon var allt glad för det med!
På vägen hem fick hon gå lös en bit innan jag kopplade henne och gick in på gårn! Mesta delen för Ellinore var ute och höll på var rädd att hon skulle sprungit över vägen och någon bil kommit! Har alltid kopplet fixat så det är som halsband och koppel i ett då hon går lös annars men idag la jag bara kopplet på hennes rygg och hon gick brevid mig så då något hände var kopplet redan på och lätt att ta tag i bara kolla sitta bilden!
Väll hema blev det godis ocj mycket beröm! Över hur duktig hon var och bråkade inte en gång ige dra då hon inte skulle ner i diket och göra behov och inga morra eller skälla på någon!
Inge ställa sig på tvären eller liknade åh som denna hund är underbar!<3
Men borde nog tacka de bilar som körde fint förbi oss och tog respekt!
Jag håller mig så nära kanten jag kan och finns det en mötesfika eller infart går jag in där och väntar till bilen åkt i valiga fall men var mitt i skogen och ingen infart då de flesta bilarna kom och även om kira bara gick normalt och brydde sig inte körde de ändå lungt förbi oss! :D

Av evelyn dahl - 12 december 2015 04:03

( sorry för stavfel och annat i inlägget)

blev en hamburgare och lite potatis till kvällen då man låg med smärtor i magen! Gjorde iallafall det bästa av att inte orka röra super mycket på mig genom att se på anime! ;')
Läste lite manga på mobilen med bara för det kommit nya kapitel på favorit markerade serie!
Kira var grymt orolig över mig som valig hon såg väll hur jag bet tag i läppen då smärtan var som värst! Tur hjälpte mina smärtstillande tabletter som de skulle för en gångs skull!!
Har fortfarande smått ont men klarar att gå och stå själv även om kira är brevid mig beredd att vara ett stöd <3
Fixade också hem lite musik igen xD
Blev en del efter någon timme allt! :)
Blev också att prata lite med pappa om den nya star was filmen! okej jag är ej stort super fan av star was jag gillar serien för den är en rätt bra film serie! den är gjord för sin tid karaktärerna, ljud och mera bilder får en att gilla den! Men som alla serier finns det också de filmer man önskar inte hade gjorts men ja man får väll glädja sig åt de bra filmerna eller delarna! Sedna är jag mer ett film fan! Dock till mer skräck action, fantasy och mer inge romans eller liknade inte varit min still tyckt de varit tråkiga och sega!
Men men pratade om vem som kunnde vara den nya skurken from the dark side!!! Och har många olika gissningar jag ej delar med mig för de som ej sett star wars och det finns ett antal videor om det på youtube om det!
Fixat få bilder och med få menar jag 7 bilder!! Behöver föröka fixa fler om dagarna!
Ska föröka sova också så ses imorgon om jag inte somnar innan jag Hinner uppdatera här!

Av evelyn dahl - 11 december 2015 20:19

                 

Av evelyn dahl - 11 december 2015 20:13

fick lite tårar i ögonen över denna video mindes då jag såg filmerna eller läste bökerna och man lever allt in sig i båda!

underbara sagor som lyser upp ens dag och man vill inte att de tar slut!

(äger ej denna video!)

Av evelyn dahl - 11 december 2015 03:22

omg då jag såg detta på youtube!! Ett nytt twd spel *.* och om michonne!
Ser grymt bra ut ska vara ett 3 delar/kapitel spel och första släpps nu i Februari! Åh vad jag längtar!! Första spelet har jag själv spelat och älskade det bra karaktärer och händelser och så klarnar det ju bäst för att lee var i det! :')
Annars har jag sett folk spela de 2 andra spelen som kommit ut för ej hittat dom i någon spelbutik då jag gått och kollat :/
Men denna som har en karaktär från tv serien som är så grymt häftig gör att man vill spela det mer ju!! ^^
Inte läst så mycket av serie tidningarna så vet ej om michonne är med där :/
Inte lust att köpa dom för de är rätt dyra samma sak att ladda ner dom :/
Ska kanske föröka ta mig till biblioteket och låna om de fått in mer en de 2 första serie bökerna! Var allt ett tag sedan man sprang runt där och lånade böker xD

Ovido - Quiz & Flashcards