lady E

Alla inlägg under december 2015

Av evelyn dahl - 22 december 2015 00:29

handen är bättre känner knappt av smärtan längre dock har jag svårt att hålla fingrarna raka för det gör så ont.
Hade båda hundarna i sängen så axel smärtan är värre med en små smärtsam fot pga satt fast Imellan hundarna och säkert vridit på mitt ben och något hänt.. Legat hela dagen antingen i sängen eller i soffan och sett på anime och Hannibal för hittade äntligen en sida med resten av episoderna från säsong 3!!! Dock dålig med ljud då de pratat och dåligt ljus men klarar mig igenom det för vill veta så mycket jag sett på videoklipp från youtube! Tog lite glass efter jag äntligen bestämde mig att gå ur sängen sedan så fick jag mat av mamma till kvällen och en muffins som hon hade bakat! :3
Hon hade också fixat blond hårfärg åt mig så blir snart att färga håret då jag mår bättre ocj kan sova och äta ordentligt vilket inte kommer hända snart då jag aldrig får vila upp mig utan ska få må skit hela dagarna..

Av evelyn dahl - 20 december 2015 20:36

smärtan i handen är mindre men tyvärr inte borta!
Mamma har smörjt in fingrarna med aluevera och jag har fått svag feber..
Fick i mig lite mat för första gången på 2 dagar och mår sådär spykiskt..
Ont i axel och höft Har jag med men hur och varför jag har det vet jag inte själv..
Fick också glass vilket var skönt och millt för en mage som inte hållit kvar maten i 2 dagar..
Kollat på anime nästan hela tiden jag varit vaken. Food war är bara så grymt bra så sett 19 avsnitt sedan har jag kollat på rwby tror jag det stavas men också bra anime! Och den är på eng! :3

[Bild]

[Bild]

[Bild]

[Bild]

[Bild]

Av evelyn dahl - 19 december 2015 21:59

                     

Av evelyn dahl - 19 december 2015 21:50

brände min hand idag då man spårade i skogen med kira kan knappt böja på de fingrar jag brände mig mest på.

sitter med handen i en skå med kallt vatten och is. uppdaterar detta inlägg från daton för det är lättare att skriva på med bara 1 hand.ville bara berätta varför jag kommer uppdaera dåligt så de som läser min blogg dagligen inte börjar undra.

och sedan händer inte mycket om dagarna nu då jag brände mif kmmer inte oka hålla i saker nu på ett tag kanske inte ens orkar hålla koppel då man är ute med hundarna det svider som fan såfort min hand inte igger i kalt vatten..

tur var man inte så llångt hemifrån då man brände sig och fanns is på srenarna så jag kunnde hålla handen kal påvägen hem i all lera och över mjuk sand.. .


 

Av evelyn dahl - 19 december 2015 00:50

jag ville inte ens gå upp idag..
Mådde så dåligt att jag önskar jag sovit hela dagen.. Tyvärr så var jag ju tvungen att gå upp behövde ju äta och annat.. Blev bara lite ostbågar på hela dagen med dricka var bara så trött och sur på allt.. Tur har jag ju kira och fländörs som fick mig må bättre och kunna le. Såg också på det nya noragami episoden som kom ut..
Också börjat se på food wars som den heter på eng xP
Orka skriva hela namnet på serien!
Läser manga serien och gjort det något år eller mer och gillar det verkligen dock finns det lite naket i den osv men oftast bara då folk äter maten som blevit lagad :)
Rätt rolig anime serie må jag säga så kommer fortsätta se på den med glädje! :)
Idag var också mammas födelsedag så hon köpte en tårta till sig själv och 2 nya byror jag höll mig i mitt rum för ja jag är inte på humör för att vara bland folk då jag mår skit och kan inte annat en gråta om kvällarna.. Känns som allt gick åt fel håll efter jag hållit in så många av mina känslor och bara tagit allt skit jag fått på mig.. Kommer aldrig bli av med smärtan i hjärtat elle rösterna i huvudet.. De kommer alltid vara där och vänta att dra ner mig i depprition igen..
Stängde in mig i mitt rum och legat här hela kvällen allt har bara varit så jävla dåligt den senaste tiden vet inte om jag kommer bli bra igen..

Av evelyn dahl - 18 december 2015 03:34

Fixa bilder mys med en knäpp katt lyssna på musik och läsa lite manga var inte en så dålig kväll!
Dock var det obehagligt ute i skogen på kvällspromenaden med hundarna det regnade var mörkt och dimmig såg knappt händerna framför ögonen och värre var det då man hörde ljud i skogen hela tiden.. Både kira och jag reagerade och kan säga att hon morrade och skällde ett antal gånger så något måste det ju ha varit! Pappa och tequila reagerade dock inte på något.. Väll hemma igen blev det bråk vid matbordet jag jag var den som startade det typ.. Tyckte det var dags att de lär deras andra dotter att laga mat för äta skräpmat varje dag är inte nyttigt! Men nepp de verkar inte bry sig i att jag ska göra allt i huset.. Har börjat säga ifrån och ingnorera dom är är så trött och mår skit av det..
Mamma var också sur för jag inte hade ätit något på hela dagen åt min första pannkaka vid 17.05 första man åt på hela dagen.. Efter maten blev att se på youtube en stund innan man fixade upp bilder på fotobloggen och fb! Lämnade dock ett par album till en annan gång ^^' kände att 9 album på en gång var mycket ^^'
Fländörs gav sig också på mitt mobilskal xP
Försöket fota hans sår på örat men slutade med en rolig bild och att han bet i skalet.. kira fick också lite blod apelsin och första gången jag ser henne små vägra att äta apelsin kanske var lite sura för henne ^^'
Kollade också min mail och dam vad mycket jag hade fått var som då jag joggad din på min privata instagram och såg att jag hade 24 vänföreningen ^^' eller om jag inte är inne på fb på 4 dagar dam vad händelser man har då och meddelanden från Gud vet alla nu när det är jul ^^'
Jaja ligger iallafall nu i sängen och ska sova hoppas man iallafall!
Sover ju dåligt om kvällarna men vet ej varför xD

Av evelyn dahl - 17 december 2015 19:16

blev att köra lite små träning på gräsmattan idag med kira för det var grymt halt ute på vägarna många hade lagts sig i diket och de som inte hade lagt sig var på väg ett fåtal gånger.. Halkade nästan på trappan då jag gick ut i små regnet. Hatar verkligen detta väder!
Är det inte regn så blåser det och lerigt överallt jävla helvete! Underbar december som förvinna! ! -.-
Om vi nu inte ska ha snö och vinter ge oss sommar och värme!
Kira var duktig av sig körde mer att hon skulle gå fint och ha fokus på mig kunna stanna och följa med mig utan problem! Gick grymt bra faktiskt sedan fick hon en kort promenad faktiskt halkade 3 gånger på den lilla korta vägen till postlåda gubben och tillbaka hem.. ^^'
Inne fick hon godis och mycket beröm!<3
Ska föröka ta klorna på henne också vet att långa klor är bra då det är is ute men de är lite väl långa just nu ^^'
Sedan har hon också börjat fälla sin vinter päls ett antal månader för tidigt!
Men så klart då det inte är så klar ute och ingen snö så tror väll hennes kropp att det är vår och därför fäller hon sin vinterpäls.

<3

Av evelyn dahl - 17 december 2015 03:35

Presentation


hej :D
mitt namn är Evelyn Dahl
här skriver jag om mitt liv och min vardag c:
som består av fotografering och min hund kira samt min katt fländörs.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14
15 16 17 18 19 20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< December 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards