lady E

Alla inlägg den 11 januari 2015

Av evelyn dahl - 11 januari 2015 20:38

Börjat med att få känslan av att rita igen!! Älskar det!!
Ritar inte mycket under sommaren pga sol och kunna vara ute och må bra inte frysa och bli blöt och pulsa igenom snö!
Så ritar mycket på vintern men snön kom riktigt sent så gjort annat en att rita men nu börjar det komma! :3

Av evelyn dahl - 11 januari 2015 17:14

Detta är våran 9 snart 10 år gammal hon katt. Eller snarare Mimmi är igenligen min stora syster ennie katt som vi fick ta få hon och en kille gick isär. Mimmi är en katt som kan komma hem med vad som helst hon är rätt så liten för att vara en vuxen katt och sedan är hon inte en så mysig katt mer en som vill vara för sig själv. Men den senaste tiden tror jag att hon börjar få dålig syn för vi kan ge henne mat och hon är just där men ändå är det som vi inte gett henne vi får dra henne eller bära henne till skålen eller dra/bära skålen till henne för att hon ska reagera att det finns mat där.
Så klart är vi oroliga för hon är en ute katt året runt inte som min katt fländörs. Men men hon kan var borta en lång period sedan komma hem och om hon nu har problem synen eller sitt luktsinne så är hon i mer fara en vad hon redan är i när det gäller rovdjur, bilar eller andra människor.
Har ju hänt att folk tar andras djur och säljer dom eller i vissa fall dödar dom,. Tycker det är sjukt faktiskt men sån är denna värd tragiskt nog :/

Av evelyn dahl - 11 januari 2015 17:06

Har ett par bra bilder på min fina tjej visst de bilderna då hon är skadad var väll inte snygga då hon springer runt med strumpa med de här jag tog idag en stund och några få från igår :3

Hm

Av evelyn dahl - 11 januari 2015 17:05

Själv vet jag inte vad jag ska säga om detta aldrig använt huva faktiskt har haft många tankar på att köpa men aldrig hänt. Tycker texten har rätt på sitt vis men på ett sätt så kanske denna är bättre och det är nog mest för där sitter huvan fast och inte Flyger upp eller lika mycket i siled. Sett bilder på huvor som åkt av under tävlingar eller varit på väg för de inte varit fast. Tycker så klart det är fel att skaffa en huva som gör så hästen inte kan se eller känner att det drar öronen osv.
Men jag vet ej om detta är sant.
Det finns flera olika åsikter på just långa huvor.

Av evelyn dahl - 11 januari 2015 16:51

Ja jag håller mycket på med att smörja kiras trampdynor klippa pälsen mellan trampdynorna och mer men det jag gör mer en 1 gång i veckan är att tvätta och hella ett öronmedel i kiras öron.
Redan som valp har kira haft smått problem med sina öron får mycket gegga i dom och så kliar hon sig så mycket att hon får sår så jag försöker bli av med det där i öronen och sedan heller jag i öron rengöring.
Så klart är hon fortfarande känslig i öronen man kan röra dom men oftast blir det att hon skriker till och det är många som reagerar och säger jag röde henne bara vilket vi vet en hand på örat kan ibland få henne skrika eller att komma i mot det.
Så klart så vet vi ej om hennes öron och ja det är något problem kiras mamma också har vet ej hur det är med kiras syskons öron förutom bamse och han har bara problem på sommaren med öronen. Medan kira har det året runt mer och mindre.

Av evelyn dahl - 11 januari 2015 14:44

Av evelyn dahl - 11 januari 2015 14:42

Är så jävla svag...
Varför föll jag för dig?
Varför har jag alltid det leendet då jag ser eller hör ditt namn..
Jag vet att jag inte är ensam om att ha känslor för dig... Jag kan aldrig få dig. Jag kan aldrig ha dig hålla om mig.. Hur mycket jag en önskar hur mycket jag en älskar och drömmer om dig kommer du aldrig bli min. Du vet inte om att jag finns.. Du vet inte om mina känslor du vet inte om hur mycket jag önskar att jag var din.. Smärtan i bröstet är stor och alla tankar Som säger detta går inte.. Han och du är i helt olika platser.. Du vet om honom han ser inte dig.. Vilket är sant..

Av evelyn dahl - 11 januari 2015 08:23

Ja någon är glad att det snöat för just den hunden älskar snö och skulle vara ute hella tiden!

Ovido - Quiz & Flashcards