lady E

Alla inlägg den 25 augusti 2014

Av evelyn dahl - 25 augusti 2014 21:35

Ja idag var det Örebro.
På vägen ditt hade det visst hänt en olycka ett flak från en lastbil hade vält osv dock ingen skadat för den som ägde lastbilen satt i hytten och lekte med sin mobil. Men men Först hade jag möte sen hade Ellinore möte efter det åkte vi och åt mat på elly's tror jag det hette kollade aldrig osv.
Jag köpte i alla fall 9 chicken nuggets med pommes,två söt sur sås och en 7up att dricka god mat och smakade på hamburgaren riktigt färsk och saftig! Ser ni en butik och är hungriga så köp mat där. Sen gick vi in på lager och jag köpte lite grejer fina grejer ^^
Efter det var det Ikea!
Där köpte jag riktigt mycket med grejer xD det gjorde mamma med och stackars jag fick bära allt :(
Men men. Sen skulle Ennie jupp hon var med men hon skulle in och köpa skor och ja då såg jag ett par jag ville ha och gissa vad Ennie köpte dom åt mig otroligt blev bara så glad typ inte hänt på flera år liksom. Sen köpte hon också ett nytt mobilskal åt mig och en ny bh typ :')
På hem vägen fixade de fortfarande med olyckan och ingen fick åka på vägen från Karlskoga till örebro de fick åka en annan väg.
Och när vi lämnat av Ennie och nästan var hemma såg vi att det var grymt dimmigt såg inte vägen typ på vissa ställen osv.
Men nu är vi hemma och inga sakador förutom lite märken från kassarna som finns på Ikea. Sen är jag är grymt trött detta är Stellan det händer för mig att åka här och där och handla osv. Men ska bara ta kort på allt jag köpte idag och så slänger jag upp det :)

Av evelyn dahl - 25 augusti 2014 13:51

Då är det Örebro nästa!

Av evelyn dahl - 25 augusti 2014 12:52

Ovido - Quiz & Flashcards