lady E

Alla inlägg den 13 augusti 2014

Av evelyn dahl - 13 augusti 2014 22:55

Blev av med en äckliga känslan få jag träffade heppe han får mig alltid att bli glad.
Man först var det Emma och ja hon gick jag riktigt bra kort på idag i alla fall i ansiktet. Det var en annan häst på vägen och det ät inte ofta det händer osv.
Sen övade vi bommar för det är inte Emma så bra på hon gillar att stanna mitt i eller ja finns videor på youtube kanalen hur det går osv om man kollar på fail hästarna!
Sen gick vi hem och tog heppe så klart var ju det royal blåa schabrakets tur tyckte jag och så snygg han blev i det. Sen körde vi lite övningar eller i alla fall försökte vilket inte. Gick super men jaja, efter det så travade jag. Ja jag travade det jag är smått rädd för att göra med heppe men han var så snäll idag och jag körde lite hårt med honom så fick han ju så klart skritta på långa tyglar hemåt och så i halsring släppte tygglarna så de liksom hängde och så styrde jag med halsringen istället, visst ibland fick jag ta tyglarna då korna var i hagen och det tycker heppe var obehagligt för inte ridit ute på jätte länge osv.
Men han var jätte duktig och så städade vi stallet lite det behövdes känndes det som!
Sen så gick jag hem tog en duch och sitter nu med bra musik och fixar bilder från idag!

[Bild]

Av evelyn dahl - 13 augusti 2014 16:07

Mötet gick väll bra förutom att jag bara ville bort.. Och att det tog så mycket på min energi! När jag kom hem och pappa hade åkt så svimmade jag nästan i hallen. Legat och sovit och bara varit deppig. Men fick reda på att lotta ska fixa så jag åker själv i taxi både hem och till skolan. Sen att jag kan komma till skolan den 26 istället för första dagen är det bara upprop och det gjorde jag förra året. Och på nästa onsdag ska jag på möte bara jag Lotta och mamma och då får jag red på mina tider och lektioner samt lärare och jag fick i alla fall reda på att jag vist inte ska läsa så mycket eng detta år och jag som gillar eng... Och i morgon är det Örebro.. Då ska jag prata om hur jag mår och mina sov problem och se vad läkaren och psykologen säger..

Av evelyn dahl - 13 augusti 2014 02:59

Kanske möte med skolan imorgon...
Rädd som fan att jag skakar och gråter.. Jag försöker allt för att glömma. Bara jag hör eller ser skolan vill jag spy... Jag vill bara hoppa av men vet att jag inte kommer att få något jobb... Jag är förstörd på grund av alla år av mobbning.

Ovido - Quiz & Flashcards