lady E

Alla inlägg den 5 juli 2014

Av evelyn dahl - 5 juli 2014 02:39

Glömde berätta om min träning igår med kira!

Vi gick ut i skogen och hoppade denna gång och så klart när vi hoppade eller gjorde övningar var hon lös annars hade hon koppel men hon hoppade grymt fint och det var aldrig något problem. När vi väll hoppat i typ 30 min ( hoppade låga hinder idag) Sen helt plötsligt stannade hon bara. Stod där stel som en pinne och då blev jag nervös och vände mig snabbt där kommer en svart hund springande rakt mot oss ser ingen ägare (en!) men jag slänger mig över hindret med för att få tag på kora men missar landar liksom bredvid henne.
Sen ser jag bara den andra hunden stanna ungefär 3 meter från oss och skäller, hugger i luften och hoppar i sidled. Och kira hon stod bara där och efter ett tag började hon morra och vissa tänderna. Hon skyddade mig liksom. men hon gick aldrig iväg utan stod på samma ställe hella tiden. Tillslut såg och hörde jag ägaren till hunden men hon hade inte super pli på den för han sprang inte till henne när hon ropade utan mer runt henne så hon jagade honom med kopplet. Sen när han väll var inne så blängde hon på mig innan hon gick. Jag tog sen och kollade på kira som hade lugnat ner sig och började pussa mig!
Gav henne godis för hon var duktig och gick sedan där ifrån.
Hon tittade bort 3 gånger för att se hon hunden kom igen men det gjorde den inte som tur var. Blev så rädd trodde kira skulle sprungit och attackera den för den sprang i mot oss men det gjorde hon som tur inte.
Så vi gick till damen och så gav jag henne vatten ifrån vattenflaskan jag hade med. Först ville hon inte ha så jag fick typ tvinga i henne!
Efter en paus på 20 min gick vi upp i skogen igen och hoppade detta hinder på en väg och det gick super bra sen körde man övningar också! Och den ända hon inte gjorde var rullarunt men hon var duktig på det igår i alla fall en stund! Efter det så fick hon klättra lite bland stenar och då hittade hon blåbär och ja ni såg nog hon älskar dom xD
Så hon fick äta en stund innan vi gick till vägen igen och upp till första toppen på kampdalen (skogensvägen ovanför oss)
Och då ville hon upp på dn sten och det fick hon :) sen gav vi oss hem och sen var visst min stora syster där och jag visste att någon var hos oss för kira luktade mycket i luften när vi var på väg ner för backen till huset.
Och ja det var nästan allt hon fick göra xD
För efter typ 2 timmar så skulle vi visst ut och gå kvälls prumenad så hon fick ha bärväskan och så gick faktiskt ennie med bandvagn och kira gick fint bredvid och drog inte eller något!
Och nu ligger hon bredvid mig trött som fan xD<3

Presentation


hej :D
mitt namn är Evelyn Dahl
här skriver jag om mitt liv och min vardag c:
som består av fotografering och min hund kira samt min katt fländörs.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards