lady E

Alla inlägg den 3 juni 2014

Av evelyn dahl - 3 juni 2014 22:03

Pratade med mamma om att jag vägrar ha kira själv när tequila går bort.
Och då sa hon att vi inte har pengar.
Och jag vet att vi inte har pengar men jag vill endå inte att kira ska vara själv. Så då sa mamma att vi kan ju alltid ta bamse kiras storebror.
Han bor hos min mormor och morfar med din är ju rund 70 år nu och bamse är en grymt pigg stark och stor hund. Och förra sommar/hösten fick min morfar en hjärtattack och därför orkar han inte lika mycket och mormor hon kan inte gå med bamse för hon har blevit omkulldragen ett par gånger. Om dom ska ha hund ska det nog vara en liten hund.
Men jag hoppad att vi kan ta bamse för honom gillar jag nästan lika mycket som kira!
Men det kommer bli jobb med den hunden ska träna honom i hoppning som jag gör med kira sen ska jag jogga med honom som jag gör med kira och så klart försöka lära honom att gå lös. Kira har sprungit ifrån mig 2 gånger och pappa 1 på 5 år och hon bryr sig inte om rådjur eller älg dom gångerna hon sprang var det jag som gömde mig och hon sprang åt fel håll eller så var det en anan hund i skogen. Så lös går hon när det är lagligt att ha hunden lös nu när rådjuren och andra djur i skogen får bebisar då går hon i koppel få inte vara lös för mig och sen vill jg inte ha en böter på typ 5000/8000kr som en av mammas kompisar fick.. För hon hade son hund läs och den jagade ett rådjur. Samt så var ägaren till marken snäll för han hade rätten att skjuta hunden också en lag jag fik reda på när jag gick hundkurs med kira.
Att om din hund är på någon annans mark eller går och ägaren inte vill det har då ägaren rätt att skjuta eller ta hunden ifrån dig.
Men men det är mer att öva bamse jag tycker ska vara kul för den hunden är en riktig teddybjörnar :')

Av evelyn dahl - 3 juni 2014 16:54

Tack ni som läser det gör mig glad att det finns folk som gillar att läsa mina inlägg för jag vet själv att jag bara är deppig och tråkig ^^'

Av evelyn dahl - 3 juni 2014 16:53

Har funderat mycket och jag vill inte att kira ska vara själv.
Tequila börjar bli väldigt gammal och kommer nog snart inte finnas. Så jag skulle vilja ha rn kompis till kira. Och de hundraser jag skulle tänka mig är nedan för på bilden.
Fast det blir nog antingen en schäfer eller rottwiler men ja jag skulle vilja ha en av de här hundarna som kompis till henne så hon inte känner sig ensam och någon hon kan busa och leka med.

Ovido - Quiz & Flashcards