lady E

Alla inlägg den 7 maj 2016

Av evelyn dahl - 7 maj 2016 23:47

Under fredagen satt jag och rensade det sista bland mina filmer som ligger i den nyaste hårddisken jag äger så har nu plats för fler anime serier på den xD
Har nu bara musik att fixa i rätt mappar och kanske fixa in ny till min mp 5 om den nu startar någonsin mer.. :/ till kvällen kom Lasse ocj vi hon med hundarna skrattad och pratade väll hemma hade mamma och pappa köpt ett nytt party tält då 1 av våra andra hade gått sönder.. Blev en hel kväll för oss att sitta och skruva ihop det och kan säga att det var som ett tällt då allt var uppe och klart! :)
Mamma hade fixat tacos till mat så den var ju klar då vi äntligen hade fixat upp party tältet och ja det var dålig beskrivning och de hade fel markerat många av delarna! :P
Blev lite bus med kira medan tequila bara låg och sov. Sedan tvättade man mimmis öra och borstade ut hennes päls som var full i Gud vet allt!
Fländörs har blevit mer lat den senaste tiden vet inte om det är för värmen eller för han är 11 år gammal xP

Av evelyn dahl - 7 maj 2016 23:33

Under torsdagen bad mamma mig och pappa att hon behövde vit mossa till några av hennes blommor för det skulle visst hjälpa dom att växa bättre osv.
Visste redan ett ställe en bit från oss som det fanns 3 olika vit mossor på så vi åkte bil mesta delen av biten ditt innan vi fick gå den lilla stigen och klättra bland stenarna till en av de plaster jag älskar att gå till under sommaren då jag vill vara för mig själv :)
Plockade med oss 2 valiga påsar med mossa innan vi gick mot bilen och sedan åkte hem. Fick också stå ovh hjälpa mamma med all mossa och lite synd hade vi visst med oss lite för mycket då 1 halv påse blev kvar.
Hjälpte också att rensa i rabatterna och plantera nya blommor vid huskanten.
Kiras sår har nu läkt och pälsen börjar växa där såret var! :)
Också börjat få henne i fin form då vi varit ute på många promenader i skogen ovanför oss :)

Ovido - Quiz & Flashcards