lady E

Alla inlägg den 18 januari 2016

Av evelyn dahl - 18 januari 2016 01:14

då kom man till den veckan med smärta så det skriker om det..
Inte nog med allt jag har var jag tvungen att ta denna vecka och må mer skit... Ska åka iväg framöver ocj kanske få ny smärt medicn vilket jag är rädd över för då blir det starkar medicin och mer beroendeframkallande som hon sa förra gången jag pratade med henne..
Sover lite bättre nu.. Sov halva kvällen och nästan hela dagen.. Fått i mig lite mer mat om dagarna och det har varit lungnare hemma.. Näsblod är inte lika kraftiga längre men känner mig ändå så nere.. Tårar kommer även om inget hänt och jag känner mig så tom... Hoppas jag kan vända på dynget och vila upp mig lite till nästa vecka då jag har viktigt möte..
Hoppas snön stannat kvar med tänkt att ge mig ut till 3 olika ställen med kira och försöka fota henne! Blev lite foto stund under lördagen då Lasse var här och hon sprang i snön. Innan jag började att hosta och vingla för jag är inte riktigt frisk.. Tor jag har lite dåligt med blod då jag blöder så kraftigt med näsblod och inte nätet eller sovit så bra den senaste tiden så minsta lilla och jag blir yr och svag i kroppen och ligger i feber och mera i ett par dagar.. Men kan bara se på den ljusa sidan för kiras skull vill verkligen att hon ska få leka i snösn medan den finns och föröka hålla hennes kondition och muskler kvar!
Bara att vila upp sig denna vecka då jag bara kommer ligga i min säng!
Hoppas jag mår bra till helgen också kanske kan redan då gå iväg och fota henne!

Ovido - Quiz & Flashcards