lady E

Alla inlägg den 11 januari 2016

Av evelyn dahl - 11 januari 2016 14:36

dagarna blir bara längre och längre känns det.. Hur jag mår ja det går inte att beskriva.. Trött hela tiden och så klart magen gör så jag har smärtor mesta delen av dagarna.. Så sover knappt har det stressigt och inte lungt hemma gått igenom minst 12 ångest attacker och börjat förstöra mig själv igen för jag mår så dåligt... Orkar inte äta orkar inte prata med någon.. Gråter mig själv till sömns varje natt ibland dag.. Blöder något grymt med näsblod att hela jag varit blodig..
Kan sova och vakna av att kudden är full av blod.. Får panik då det inte vill sluta och skakar av rädsla vilket gör det värre... Håret fullt av blod hanäderna alldeles röda kläder som blevit förstörda.. Förökt ta mig hemifrån för jag rent av inte vill vara hemma.. Trött på att bli sparkad på och alla jävla lögner.. Att jag som mår skit ska ta allas problem och göra allt hemma att se dom le och ljuga mig rakt i ansiktet att inte ta respekt eller ens föröker hjälpa mig.. Höra hur de pratar hur lat jag blevit att jag bara skricker och inte gör något nyttigt.... Orkar inte mer hur många knivar ska jag få inkörd av familj och vänner innan de inser att de dödar mig långsamt.. Värsta är att imorgon är sista dagen hos Maria så har nu inte längre en psykolog.... Ingen som kan hjälpa mig och föröka få folk att se hur mycket de förstör mig... Ska börja gå till sjukhuset igen.. För magen har blevit värre dock har jag inte hostat blod en så det är ju positivt.. Ögonen svider kroppen gör ont mår illa och vill inget ja det är så långt ner jag kommit igen för allt som hänt igen.. Vill bara somna och aldrig mer vakna.. Trött på detta jäval skit..
Ser faktiskt ingen glädje i livet får inte göra det jag vill alla sparkar på mig alla älskar att se mig gråta och hata mig själv.. Så uppdatering här kommer då det kommer.. Bara att kolla in 1/2 gånge ri veckan vem vet kan ha skrivit något.. Då jag väll känner för det.. Sorry för ett deppigt inlägg...

Ovido - Quiz & Flashcards