lady E

Alla inlägg den 15 januari 2016

Av evelyn dahl - 15 januari 2016 16:59

förra året slutade naruto manga serien. Han nådde äntligen hans mål och blev hokage! Gjorde rätt ont att den serien som hjälpt mig så mycket under min hårda tid i skolan som jag följt sedan jag var 6 år tog slut så fort. Ville se hur han växte och hans resa då han blev äldre! Men tyvärr kommer jag inte se hans resa längre! 15 år höll denna manga serie igång och jag har läst om den så många gånger köpt så många böker av den sett nästan alla filmer och alla anime episoder av den! Kan fortfarande le och se på anime serien eftersom den fortfarande pågår! Men de är på slut änden och snart ska den med ta slut..
Serien fick en att ha blandade känslor man blev bara fast för viss karaktärer och vissa blev tagna ifrån dig tragiskt nog.. Många tårar och många ord man fick ur sig då vissa saker hände.. Nu är han vuxen den där 14 åriga pojken som inte hade några vänner och byn frös ut honom kallade honom saker växte upp och blev byns hjälte och nu ledare! Precis som hans far före honom!
Han läste oss så mycket han hjälpte så många och han gav aldrig upp!
Denna serie kommer alltid vara min favorit serie ingen kommer nå samma höjd som denna!
Man kan bara tacka för dessa underbara år av läsning då man satt fast vis daton varje onsdag för ett nytt kapitel och varje torsdag för en ny anime episod!
Jag ska lämna denna serie men ett leende för du nådde ditt mål och jag ska nu börja följa din sons resa och se om han kan växa upp och bli lika stark som du!
Min glädje är att du är med i serien och jag kan se hur du kämpar för att förvara byn och hur ditt liv med familj blir! Kommer fortsätta se dig växa du kommer alltid vara min favorit karaktär i vilken serie du en vissas i och vad en folk säger kommer du alltid vara min favorit manga/anime karaktär!
Tack masashi kishimoto för att du gjorde naruto serien och gav mig så många år med så många känslor och så många älskabra karaktärer! Tack för att di fick mig att hitta en serie som hjälpte mig igenom allt dåligt! Jag kommer fortsätta följa ditt nya arbete om boruto och fortsätta le i glädje då jag ser hur alla karaktärer jag lärt känna växer upp och lär oss nya saker om livet!<3

Presentation


hej :D
mitt namn är Evelyn Dahl
här skriver jag om mitt liv och min vardag c:
som består av fotografering och min hund kira samt min katt fländörs.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards