lady E

Alla inlägg under maj 2014

Av evelyn dahl - 25 maj 2014 15:14

Här finns alla de Islandshästarna jag träffade igår fast en svart/grå med ljus gul/vit man fik jag inga bra bilder på tyvärr :(

Av evelyn dahl - 25 maj 2014 11:31

Känslan jag haft länge och jag säger att nu är det nog dags att göra det vi är aldrig du och jag vi ger oss aldrig ut längre och man säger ju om du verkligen älskar något låt det gå.
Jag älskar dig och jag har kämpat och du har hjälpt mig men jag ska nog sluta rida ska nog kanske skaffa en foder häst eller bara bli med ryttare på någon annans häst..
Eller jag borde nog aldrig rida något mer borde ge upp ridning och hästar för jag är ju bara sjuk och jag kan ju typ inget. Jag är bara mesig och rädd..

Av evelyn dahl - 25 maj 2014 10:46

Bilder jag tog på kira i torsdags tror jag xD
Men men hon är super duktig och sen så hoppar hon skumt i bland men fint för det mesta<3

Av evelyn dahl - 25 maj 2014 10:42

Ja idag blir det mer sitta och rita för migvför vädret är inte det finaste så skriver om gårdagen som jag var för trött för igår att skriva om xD

Jaja Linda kom 15.30 sen så gick vi ut och fotade blommor och allt xD
Efter att tog var vi nere vid sjön och då hörde vi åskan så det var bara att börja gå hemåt sen när vi kommit en bit började det att regna men det var inge super regn kan jag säga och när vi var vid ödetorpet så slog både åskan och blixten ner bakom oss så det blev att jogga smått hem xD
Sen när vi väll var henne drog man ur mobilen och sängde av datorerna för att dom inte skulle bli förstörda.
När det var klart så drog man till ett par islandshästar som Linda rider hoss. Riktigt mysiga och fina Islands hästar och många av dom var större en jag trodde :)
Det var mitt första möte med ett par Islandshästar om jag ska vara ärlig xD
Fick ett par som verkligen gillade mig dom gick efter mig och knuffade på mig xD
Och några försökte äta min kamera och mina fötter xD
När vi varit där ett tag och jag tagit mina bilder så kände vi att vi skulle dra oss hemåt men så blev det inte Nepp det blev att vi åkte och köpte kanelbullar och dricka sen åkte vi till sandviks badet och fikade xD
Tog lite kort på några fåglar och änder ;P
När vi var klara där ville min lilla syster se hästarna i botorp för hon har aldrig varit där vad hon säger osv >_> men det har hon faktiskt!
Så vi åkte i alla fall ditt och så fotade jag dom hästarna sen hjälpte man en tjej att ge dom mat för dom blev typ galna när hon sa att hon skulle ge dom mat. Så hon tackade för hjälpen och så åkte vi hem.

...

Av evelyn dahl - 23 maj 2014 16:42

Haha fan vad löjlig du är alltså allt jag sa svar att jag inte bryr mig och du blir sur. Jag har rätt att gå var jag vill så länge det inte är på någons gräsmatta eller på inhägnat område. Ingen kan bestämma att jag inte får gå mitt ute i skogen eller gå på vägen. Och jag skiter i vem som är där och vem som gör det... Jag håller mig till mig själv ch skiter i allt annan nu när jag mår dåligt.

Av evelyn dahl - 22 maj 2014 15:11

Saknar dig gubben!
Hoppas du får skor snart så du får börja röra dig igen och jag börja rida<3

Av evelyn dahl - 22 maj 2014 15:09

Ska iväg till stan om en stund mamma och jag ska in på h&m och kolla om dom har en gul och en orange t-shirt sen ska vi ner på Willys och handla mat.

Av evelyn dahl - 21 maj 2014 22:02

Kunnde inte sova för jag mådde så dåligt igår. sen kommer man till skolan kör 3 nartionella prov i eng och sedan kör man ett matte test.
Men nu har jag bara sv jobbet kvar sen är jag klar!! :)

Presentation


hej :D
mitt namn är Evelyn Dahl
här skriver jag om mitt liv och min vardag c:
som består av fotografering och min hund kira samt min katt fländörs.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards